total frihet

Jag har en månad av total frihet. Ska börja jobba om en månad och fyra dagar. Jag är ung och har en del pengar sparat. Borde väl vara den ultimata kombinationen. Men den stora frågan är ju vad ska man göra. Det natruliga svaret på den frågan är ju att resa. Att resa och uppleva äventyr.

Problemet ligger lite i att ingen av mina kompisar är lediga. Jag kommer med andra ord att få resa helt på egen hand. Då är frågan "vill jag det"? Jag trivs ju iofs ganska bra i mitt eget sällskap men inte under lång tid och det är ju mindre kul att åka runt och se på sevärdigheter själv. Men man har ju hört från massa människor att det är väldigt kul och utvecklande att åka iväg på egen hand, något jag dessutom gjort en gång tidigare (men då ingen "nöjestripp" utan för att jobba). Det gäller med andra ord att hitta en resa där man stöter ihop med en massa andra roliga människor i samma situation. Backpackers med andra ord. Vart åker man då? Thailand? Sydamerika? Ja det är den stora frågan. Kanske den väldigt lilla men ytterst trogna "gruppen" av läsare ge mig lite tips och råd!?

resa sig trött

Har under de senaste dygnen rest runt en del, inga långa sträckor men till Västerås till exempel. Något som slår mig är hur trött man blir av att sitta still. Man sitter på tåget i 3 timmar och efter så är man helt slut. Om jag suttit still på perrongen så hade jag troligtvis varit hur pigg som helst, kanske till och med svårt att sitta still. Men hur påverkas man av att man sitter i ngt som rör sig. Förstår inte. Trots att jag är ingenjör och därmed borde ha svar på nästan allt! ;)

Någon som har ett bra svar?